Facebook-mainonta

Facebook on yksi vahvimmista, ellei vahvin kanava oikein toteutettuna rakentaa yrityksen brändiä vahvaksi sekä ylläpitää hyviä vuorovaikutussuhteita suoraan asiakkaisiin ja seuraajiin.

Oman Facebook-sivun kautta voi olla vuorovaikutuksessa suoraan asiakkaiden kanssa sekä rakentaa brändiä vahvemmaksi ja tuoda omaa tarinaa paremmin esille.

Suomessa Facebookilla on reilu kaksi miljoonaa käyttäjää ja maailmanlaajuisesti noin 2,1 miljardia käyttäjää. Näin ollen sitä kautta tavoittaa erittäin tehokkaasti suuren osan suomalaisista. Tavoitteena on kuitenkin tuottaa sellaista sisältöä, mitä seuraajat ja kuluttajat arvostavat eikä niinkään tuputtavaa myyntiä.

Parasta Facebook-mainontaa on markkinointi mikä ei tunnu tuputtavalta markkinoinnilta, vaan tunteisiin uppoavaa ja kuluttajia arvostavaa..

Kohdennettu Facebook-markkinointi

Facebook mainonta on erityisen vahva työkalu markkinointiviestintään, jolla saadaan vahvoja tuloksia yritykselle. Erityisesti kohdennettu markkinointi on todella tehokasta ja mikä parasta helposti mitattavaa.

Kohdistusvaihtoehtoja on monia erilaisia ja sitä voi toteuttaa myös erittäin yksityiskohtaisesti. Kohdennuskriteerejä voivat olla muun muassa ikä, sukupuoli, paikkakunta, työpaikka, kiinnostuksen kohteet tai käyttäytyminen internetissä.

Olemme toteuttaneet Facebookin kautta monia erilaisia kampanjoja, joten meillä on hyvin dataa ja tietämystä sekä kokemusta toimivista toimintamalleista.

Otatteko te kaiken irti vahvimmasta sosiaalisen median alustasta? Ole meihin yhteydessä, niin katsotaan yhdessä teille tehokkain toimintasuunnitelma! Ota Yhteyttä.