fbpx
Loading...
REFERENSSIT2018-11-21T14:04:59+00:00

Referenssit

Ravintola Musta Härkä

Ravintola Musta Härkä on ollut asiakkaanamme jo pitkään.

Työnkuvaamme on kuulunut Facebook- ja Instagram-markkinointi, sähköpostimarkkinointi ja nettisivujen ylläpito. Olemme markkinoineet ravintolan yökerhoa, À la Cartea, lounasta, cateringpalvelua, sporttibaaria ja erilaisia musiikki- sekä viihdetapahtumia.

Olemme kasvattaneet seuraajamääriä tuhansilla ja tavoitettavuutta kymmenillä tuhansilla ja konvertoineet uudet sekä vanhat seuraajat ostaviksi asiakkaiksi.

Luckiefun´s

Sosiaalisen median markkinointi ja hallinnointi. Olemme mm. tehneet kohdennettuja Facebook ja Instagram mainoksia, joissa on parhaimmillaan tavoitettu 360 000 ihmistä kuukaudessa, tämä on johtanut myynnin kasvuun ja suurempaan brändinäkyvyyteen.

Ravintola Borneo

Ravintola Borneo on Suomen ainoa perinteinen malesialainen ravintola. Borneon ravintolat sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella ja hoidamme koko yrityksen sosiaalisen median markkinointia.

Olemme aloittaneet tuoreeltaan yhteistyön Finlandia Park Hotellin kanssa. Teemme hotellille sisällöntuotantoa sekä erilaisia markkinointikampanjoita sosiaalisessa mediassa.

Markkinointi ja Brändi näkyvyyden lisääminen. Markkinointi toteutetaan Facebookilla ja Instagramilla.

Limetti Catering 

Limetti Cateringille tuomme lisää myyntiin johtavia Catering liidejä sosiaalisen median markkinoinnin ja Google AdWords markkinoinnin avulla sekä teemme tämän lisäksi myös sisältömarkkinointia.

Ravintola Rasoi

Ravintolan brändääminen, uusien verkkosivujen rakennus, logon suunnittelu ja markkinointi. Markkinointi toteutetaan Facebookilla ja Instagramilla.

Nordic Genex Oy

Rakensimme visuaaliset ja responsiiviset verkkosivut sekä teimme hakukoneoptimoinnin näkyvyyden lisäämiseksi. Sivut onnistuivat oikein hyvin tavoitteiden mukaan ja yritys sijoittuu alalle tärkeillä hakusanoilla oikein kiitettävästi hauissa.

Frans Logistic solutions

Kansainvälisten kampanjoiden toteutus Facebookissa ja LinkedInissä. Kampanjoilla tuotiin uusia asiakkuuksia ja liidejä.

Yrityksen tilit aktivoitiin ja sisällöntuotannolla saatiin tavoitettua suurempi määrä potentiaalisia asiakkaita.

Ravintola Semafori

Yökerhon, À la Carten, sporttibaarin ja erilaisten musiikki- sekä viihdetapahtumien markkinointi.

Kasvatimme Facebookin ja Instagramin seuraajamääriä tuhansilla ja aktivoimme seuraajia sekä herätimme huomiota ja lisäsimme näkyvyyttä myynnin edistämiseksi.

Saimme ravintolalle reippaasti lisämyyntiä muun muassa tuotteistamalla juoma- sekä ruokatarjoiluja tuotepaketeiksi.

Verkkokauppa Megalöytö

Verkkokauppa on toisen toteuttajistamme Viljamin vanha verkkokauppa, jonka hän myi pois.  Verkkokauppalle tehtiin mm. seuraavia toimenpiteitä:

Verkkokaupan rakennus ja suunnittelu. Hakukoneoptimoinnilla lisäsimme verkkosivun kävijämäärää yli 500%, joka johti välittömään myynnin räjähtämiseen.

Markkinointi toteutettiin Facebookilla, Instagramilla, YouTubella, Google AdWordsilla ja sähköpostimarkkinoinnilla.

Perhe-Arte

Toteutimme hakukoneoptimoinnin Perhe-Artelle, joka johti parempaan hakukonenäkyvyyteen. Näkyvyyden lisäämisellä saimme verkkosivustolle lisää liikennettä, joka johti yhteydenottoihin ja asiakkuuksiin.

Saimme yrityksen erityisesti tiukasti kilpaillulla Uudenmaan alueella tärkeillä hakusanoilla hyville sijoille.

Pk-asennusprojektit Oy

Uusien verkkosivujen rakennus sekä logon suunnittelu ja toteutus.

Olemme toteuttaneet projekteja ja olleet yhteistyössä myös seuraavien yritysten kanssa.