Referenssit

Casa Ravintolat Oy

Pian jo vuoden kestänyt yhteistyö, mikä lähti liikkeelle varsin upeasti. Yhteistyö alkoi Casa ravintoloiden kaikilla kolmella ravintolalla pääasiassa sosiaalisen median markkinoinnin keinoin. Alustoina on ollut käytössä Facebook ja Instagram, johon on tuotettu säännöllisesti sisältöä pian jo vuoden ajan. Tuloksia alkoi näkymään jo kuukauden sisällä. 2019 loppuvuoden myynti kasvoi edellisvuoteen verrattuna noin 21% ja samalla yhdessä ravintolassa myynti nousi uusille ennätyslukemille.

Ravintola Musta Härkä

Ravintola Musta Härkä on ollut asiakkaanamme jo pitkään.

Työnkuvaamme on kuulunut Facebook- ja Instagram-markkinointi, sähköpostimarkkinointi ja nettisivujen ylläpito. Olemme markkinoineet ravintolan yökerhoa, À la Cartea, lounasta, cateringpalvelua, sporttibaaria ja erilaisia musiikki- sekä viihdetapahtumia.

Olemme kasvattaneet seuraajamääriä tuhansilla ja tavoitettavuutta kymmenillä tuhansilla ja konvertoineet uudet sekä vanhat seuraajat ostaviksi asiakkaiksi.

Luckiefuns

Sosiaalisen median markkinointi ja hallinnointi. Olemme mm. tehneet kohdennettuja Facebook- ja Instagram-mainoksia, joissa on parhaimmillaan tavoitettu 360 000 ihmistä kuukaudessa, joka on johtanut myynnin kasvuun ja suurempaan brändinäkyvyyteen.

”Mediavolyymi on hyvin tavoitettavissa ja asiat ovat hoidettu juuri niin kuin ollaan sovittu, 5 tähden palvelu!”

– Luckie Bao, Yrittäjä Luckiefun’s

Ravintola Borneo

Ravintola Borneo on Suomen ainoa perinteinen malesialainen ravintola. Borneon ravintolat sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella ja hoidamme koko yrityksen sosiaalisen median markkinointia.

”Olette todella kovasti töitä tekeviä ja vastuullisia. Vastaatte nopeasti ja ratkaisette kaikki haasteet ja ongelmat nopeasti lyhyelläkin varoitusajalla.”

– Eugienna, Yrittäjä Ravintola Borneo

Olemme aloittaneet tuoreeltaan yhteistyön Finlandia Park Hotellin kanssa. Teemme hotellille sisällöntuotantoa sekä erilaisia markkinointikampanjoita sosiaalisessa mediassa.

Ravintola Saagalle teemme sisältömarkkinointia sekä erilaisia markkinointikampanjoita. Markkinointi toteutetaan Facebookilla ja Instagramilla.

Armas Cateringille tuomme catering liidejä sosiaalisen median sisältömarkkinoinnin ja Google AdWords-mainonnan avulla.

Brändinäkyvyyden lisääminen sekä aktiivinen ja jatkuva sisällöntuotto ja markkinointi. Markkinointi toteutetaan Facebookilla ja Instagramilla.

Limetti Catering 

Limetti Cateringille tuomme lisää myyntiin johtavia Cateringliidejä sosiaalisen median markkinoinnin ja Google AdWords-markkinoinnin avulla jonka lisäksi teemme myös sisältömarkkinointia.

Ravintola Rasoi

Ravintolan brändääminen, uusien verkkosivujen rakennus, logon suunnittelu ja markkinointi. Markkinointi toteutetaan Facebookilla ja Instagramilla.

Nordic Genex Oy

Rakensimme visuaaliset ja responsiiviset verkkosivut sekä teimme hakukoneoptimoinnin näkyvyyden lisäämiseksi. Sivut onnistuivat oikein hyvin tavoitteiden mukaan ja yritys sijoittuu alalle tärkeillä hakusanoilla oikein kiitettävästi hauissa.

Frans Logistic solutions

Kansainvälisten kampanjoiden toteutus Facebookissa ja LinkedInissä. Kampanjoilla tuotiin uusia asiakkuuksia ja liidejä.

Yrityksen tilit aktivoitiin ja sisällöntuotannolla saatiin tavoitettua suurempi määrä potentiaalisia asiakkaita.

Ravintola Semafori

Yökerhon, À la Carten, sporttibaarin ja erilaisten musiikki- sekä viihdetapahtumien markkinointi.

Kasvatimme Facebookin ja Instagramin seuraajamääriä tuhansilla ja aktivoimme seuraajia sekä herätimme huomiota ja lisäsimme näkyvyyttä myynnin edistämiseksi.

Saimme ravintolalle reippaasti lisämyyntiä muun muassa tuotteistamalla juoma- sekä ruokatarjoiluja tuotepaketeiksi.

Perhe-Arte

Toteutimme hakukoneoptimoinnin Perhe-Artelle, joka johti parempaan hakukonenäkyvyyteen. Näkyvyyden lisäämisellä saimme verkkosivustolle lisää liikennettä, joka johti yhteydenottoihin ja asiakkuuksiin.

Saimme yrityksen erityisesti tiukasti kilpaillulla Uudenmaan alueella tärkeillä hakusanoilla hyville sijoille.

Pk-asennusprojektit Oy

Uusien verkkosivujen rakennus sekä logon suunnittelu ja toteutus.

Olemme toteuttaneet projekteja ja olleet yhteistyössä myös seuraavien yritysten kanssa.