Tietoa meistä

Mediavolyymi on markkinoinnin ja etenkin digimarkkinoinnin palvelutarjoaja sovitettuna nykyaikaan. Me teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa kiihdyttääksemme heidän liiketoimintaa ja tulosta. Pyrkimyksenämme ja tavoitteenamme on auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä nykyajan liike-elämän ja etenkin markkinoinnin saralla.

Päätämme yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä asiakkaidemme kanssa markkinoinnin suunnittelusta ja strategiasta sekä käytettävistä menetelmistä. Toimintaamme ohjaa asiakkaan tavoitteet ja visio, joiden mukaan toimimme. Kaikille ei sovi kaikki menetelmät ja alustat, joten ne sovitaan yksityiskohtaisesti tarkkaan yhdessä. Yhteistyön kulmakivinä näemme läpinäkyvyyden, saumattoman kommunikoinnin ja jatkuvan kehittymisen sekä yksilö- että ryhmätasolla.

Majid Ahmadi
Majid AhmadiToteuttaja

Moi! Kiitti vierailustasi sivullemme!

Miten me voidaan olla avuksi just sinulle ja sinun yrityksellesi?

Omat vahvuuteni ovat strateginen lähestymistapa ja isojen kokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus sekä analyyttisyys. Mainostekstin ja muun tekstisisällön tuottaminen onnistuu myös todella luontevasti sekä visuaalisten ilmeiden ratkaisut. Tämän lisäksi nautin asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä.

Vapaa-aikani kuluu pääasiassa taitojeni kehittämiseen ja alan opiskelemiseen, jotta pysymme ajan hermolla. Tämän lisäksi pelaan futsalia miesten 1. divarissa, joten käytän aikaani myös paljon urheiluun yksin ja veljieni kanssa.

Wahid Ahmadi
Wahid AhmadiMyyntineuvottelija

Moi!

Toimin meillä myyntineuvottelijana. Vahvuuteeni kuuluu hyvät vuorovaikutustaidot, hyvä tilannetaju ja asiakassuhteiden luominen ja ylläpitäminen.

Omia taitojani kehitän jatkuvasti opiskelemalla alaa.

Vapaa-aika kuluu jalkapalloerotuomaroinnin parissa.